Mistä voin ostaa lahjakortin?

Mehiläisen lahjakortin voi ostaa ainoastaan Mehiläisen verkkokaupan kautta. Lahjakortti on muodoltaan digilahjakortti, joka toimitetaan saajalle tekstiviestillä ja sähköpostilla. 

 

Miten ostan lahjakortin?

Lahjakortti ostetaan verkkokaupan kautta syöttämällä lahjakortin saajan sekä maksajan tiedot. Lahjakortti maksetaan PayTrailin tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla. Katso lisää seuraavasta kohdasta ”Miten maksan lahjakortin?”.

Lahjakortin ostaminen ei vaadi rekisteröitymistä mutta halutessasi voit luoda itsellesi asiakastilin, jonka avulla voit seurata tilaustasi.

Jos haluat ostaa lahjakortin ensin itsellesi ja tulostaa tai lähettää sen saajalle, laita lahjakortin saajan yhteystiedoiksi omat yhteystietosi. 

Lahjakortit tulee ostaa yksi kerrallaan.


Miten maksan lahjakortin?

Lahjakortin voi maksaa PayTrailin tarjoamilla yleisillä maksuvaihtoehdoilla, joita ovat:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB
  • Mobiilimaksaminen: Mobile Pay
  • PayTrail-tili

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä


Ostaja saa tilauksestaan vahvistusviestit sähköpostiosoitteeseen, jonka ostaja ilmoitti tilauksen tekemisen yhteydessä.


Miten lahjakortti toimitetaan?

Lahjakortti toimitetaan lahjakortin saajalle tekstiviestillä ja sähköpostilla. Jos lahjakortin saajalla ei ole nettiyhteydellä varustettua älypuhelinta ja sähköpostiosoitetta, syötä tällöin saajan tietoihin oma puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Kyseiset tiedot tulee ilmoittaa tilauksen tekemisen yhteydessä. 

Tekstiviestissä ja sähköpostiviestissä on linkki, jota klikkaamalla lahjakortti avautuu uuteen ikkunaan. Tarvittaessa tulee syöttää pin-koodi, joka tulee tekstiviestin ja sähköpostiviestin yhteydessä.  

Lahjakortin käyttö puhelimella vaatii älypuhelimen (nettiyhteyden). 

Lahjakortti toimitetaan saajalle heti, kun onnistunut maksu on tapahtunut ja tieto tapahtumasta on rekisteröitynyt verkkokauppajärjestelmään. Mikäli lahjakortti ei saavu vastaanottajan sähköpostiin 10-15 minuutin sisällä, ole yhteydessä verkkokauppa@mehilainen.fi. 


Miten lahjakortti käytetään?

Lahjakortin voi käyttää Mehiläisen lääkärikeskusten kassoilla tavallisen lahjakortin tapaan. Lisäksi lahjakortti toimii maksuvälineenä myös Felicitas Mehiläisen sekä Hammas Mehiläisen kassoilla. 

Kassalla asioidessasi voit näyttää lahjakorttia joko matkapuhelimestasi tai sähköpostistasi. Mikäli olet tulostanut lahjakortin, voit näyttää tulostettua versiota.

Lahjakortin käyttö rekisteröidään kassalla lahjakortissa olevan viivakoodin avulla. 

Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

 

Missä voin käyttää lahjakortin?

Lahjakortin voi käyttää kaikissa Mehiläisen lääkärikeskuksissa. Näet kaikki lääkärikeskukset Mehiläisen sivujen kautta täältä.  

Lisäksi lahjakortin voi käyttää Felicitas Mehiläisen toimipisteissä. Näet toimipisteet täältä.

Voit käyttää lahjakortin myös Hammas Mehiläisen toimipisteissä. Näet toimipisteet täältä


Mistä voin tarkastaa lahjakortin arvon?

Lahjakortin arvon voi tarkastaa kassalla asioidessasi.  

Lahjakortin arvon voi tarkastaa myös lahjakortin mobiilinäkymästä, joka avautuu tekstiviestissä ja sähköpostissa tulleen linkin kautta. Saldo päivittyy käytön mukaan.  

 

Miten luon itselleni asiakastilin?

Tilin voi luoda verkkokaupan etusivulla olevan ”Luo tili” painikkeen kautta. Tilin voi myös luoda tilauksen tekemisen jälkeen. Tilin luominen ei ole kuitenkaan pakollista.

Tilin avulla pääset tarkastelemaan tilaustasi ja muokkaamaan omia tietojasi. 

 

Tuleeko lahjakortti käyttää kerralla?

Ei tarvitse. Lahjakortin voi käyttää osissa.

 

Kauan lahjakortti on voimassa?

Lahjakortti on voimassa 12kk ostohetkestä laskettuna.

 

Voiko lahjakortin vaihtaa rahaksi?

Ei voi.

 

Miten toimin virhetilanteissa?

Mikäli maksuvaiheessa ilmenee häiriöitä, ole suoraan yhteydessä PayTrailin kuluttaja-asiakaspalveluun p. 020 718 1830 (ark. klo 8-19). (Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %), matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %)).


Muissa tilaukseesi liittyvissä asioissa voit laittaa sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa@mehilainen.fi tai olla yhteydessä Mehiläisen asiakaspalveluun p. 010 414 00 (ma-su klo 6-22). (Soitto 010-alkuiseen yritysnumeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä sekä matkaviestinverkon liittymästä maksaa 0,0835 e/puhelu + 0,1669 e/min. Varatun ajan voi peruuttaa soittamalla perushintaiseen palvelunumeroon 020 33 4400. Puhelu maksaa 0,084 e/min.)