Muut tuotteet

Mehiläisen lahjakortti

DIGITAALINEN LAHJAKORTTI

Mehiläisen lahjakortti on digitaalinen lahjakortti, joka toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin tulostettava versio on sähköpostitse tulevan vahvistusviestin liitteenä.

Valitse lahjakortin arvo

Voit myös syöttää haluamasi arvon lahjakortille

Lisätiedot

Lahjakortti, voimassa 12kk ostoajankohdasta.

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Mehiläisen lääkärikeskuksissa ja sitä voi käyttää vapaasti Mehiläisen lääkärikeskusten palveluihin. Lahjakortti toimii maksuvälineenä myös Felicitas Mehiläisessä, Hammas Mehiläisessä sekä Fysios Mehiläisessä.

 

Käyttöohje

Lahjakortin voi käyttää Mehiläisen lääkärikeskusten kassoilla tavallisen lahjakortin tapaan. Lisäksi lahjakortti toimii maksuvälineenä myös Felicitas Mehiläisen, Hammas Mehiläisen ja Fysios Mehiläisen kassoilla.

Kassalla asioidessasi voit näyttää lahjakorttia joko matkapuhelimestasi tai sähköpostistasi. Mikäli olet tulostanut lahjakortin, voit näyttää tulostettua versiota. Lahjakortin käyttö rekisteröidään kassalla lahjakortissa olevan viivakoodin avulla. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Usein kysyttyä lahjakortista

Mistä voin ostaa lahjakortin?

Voit ostaa lahjakortin suoraan Mehiläisen verkkokaupasta. Lahjakortti on sähköinen digilahjakortti, joka toimitetaan saajalle sähköpostilla.

Miten ostan lahjakortin?

Lahjakortti ostetaan verkkokaupan kautta syöttämällä lahjakortin saajan sekä maksajan tiedot. Lahjakortti maksetaan PayTrailin tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla. 

Lahjakortin ostaminen ei vaadi rekisteröitymistä mutta halutessasi voit luoda itsellesi asiakastilin, jonka avulla voit seurata tilaustasi.

Jos haluat ostaa lahjakortin ensin itsellesi ja tulostaa tai lähettää sen saajalle, laita lahjakortin saajan yhteystiedoiksi omat yhteystietosi.

Miten maksan lahjakortin?

Lahjakortin maksaminen tapahtuu PayTrailin tarjoamilla yleisillä maksuvaihtoehdoilla, joita ovat:

Kaikkikotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki
Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto
Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB
Mobiilimaksaminen: Mobile Pay
PayTrail-tili
Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Ostaja saa tilauksestaan vahvistusviestit sähköpostiosoitteeseen, jonka ostaja ilmoitti tilauksen tekemisen yhteydessä.

Mikäli maksuvaiheessa ilmenee häiriöitä, voit olla yhteydessä PayTrailin kuluttaja-asiakaspalveluun puh. 020 718 1830 (ark. klo 8-19).

Miten lahjakorttia käytetään?

Voit käyttää lahjakorttia kaikissa Mehiläisen lääkärikeskuksissa. Löydät kaikki Mehiläisen lääkärikeskukset tältä sivulta.

Lisäksi voit käyttää lahjakorttia Felicitas Mehiläisen toimipisteissä (Felicitaksen toimipisteet löydät täältä), Hammas Mehiläisen toimipisteissä (Hammas Mehiläisen toimipisteet löydät täältä sekä Fysios Mehiläisen toimipisteissä (Fysios Mehiläisen toimipisteet löydät täältä).

Mistä voin tarkastaa lahjakortin arvon?

Voit tarkistaa lahjakortin arvon asioidessasi Mehiläisen toimipisteessä kassalla tai tarvittaessa asiakaspalvelumme kautta verkkokauppa@mehilainen.fi

Onko lahjakortti käytettävä yhdellä kerralla?

Voit käyttää lahjakortin kerralla tai osissa.

Miten kauan lahjakortti on voimassa?

Lahjakortti on voimassa 12 kuukauden ajan ostohetkestä laskettuna.

Voiko lahjakortin vaihtaa rahaksi?

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.