Arvolahjakortti

Mehiläisen lahjakortti

Lahjakortti valitsemallasi summalla

Lahjakortti käy kaikissa Mehiläisen toimipisteissä Suomessa (mm. Fysios Mehiläinen, Felicitas Mehiläinen ja Hammas Mehiläinen). Lahjan saaja saa itse valita laajasta terveys- ja hyvinvointipalveluiden valikoimastamme. Lahjakortti on digitaalinen, mutta sen mukana toimitetaan myös tulostettava PDF-lahjakortti. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostohetkestä, eikä sitä tarvitse käyttää kerralla.

Valitse lahjakortin arvo

Voit myös syöttää haluamasi arvon lahjakortille

Miten valita lahjakortin summa?

Voit valita haluamasi summan 20–2000 € väliltä. Summan voit valita myös tietyn palvelun mukaan, esimerkiksi:

  • hammastarkastus (alk. 114,90 €), fysioterapia (alk. 59,75 €) tai hieronta (alk. 41,15 €)
  • rokotusohjelman ulkopuoliset rokotukset, kuten punkkirokote (71,30 €), pneumokokkirokote (133,10 €) ja hepatiitti A- ja B-rokote (108,80 €).

Kaikkien palveluidemme ajantasaiset hinnat löydät helposti hinnastostamme.

 

Käyttöohje

Lahjakortti tulee esittää maksun yhteydessä. Voit näyttää lahjakortin suoraan älylaitteeltasi, tai halutessasi tulostaa sen mukaasi. Lahjakortin käyttö rekisteröidään kassalla lahjakortissa olevan viivakoodin avulla. OmaMehiläisessä maksaessa syötetään lahjakortin koodi sille varattuun kenttään. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Usein kysyttyä lahjakortista

Mistä voin ostaa lahjakortin?

Voit ostaa lahjakortin suoraan Mehiläisen verkkokaupasta. Lahjakortti on sähköinen digilahjakortti, joka toimitetaan saajalle sähköpostilla.

Miten ostan lahjakortin?

Lahjakortti ostetaan verkkokaupan kautta syöttämällä lahjakortin saajan sekä maksajan tiedot. Lahjakortti maksetaan PayTrailin tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla. 

Lahjakortin ostaminen ei vaadi rekisteröitymistä mutta halutessasi voit luoda itsellesi asiakastilin, jonka avulla voit seurata tilaustasi.

Jos haluat ostaa lahjakortin ensin itsellesi ja tulostaa tai lähettää sen saajalle, laita lahjakortin saajan yhteystiedoiksi omat yhteystietosi.

Miten maksan lahjakortin?

Lahjakortin maksaminen tapahtuu PayTrailin tarjoamilla yleisillä maksuvaihtoehdoilla, joita ovat:

Kaikkikotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki
Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto
Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB
Mobiilimaksaminen: Mobile Pay
PayTrail-tili
Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Ostaja saa tilauksestaan vahvistusviestit sähköpostiosoitteeseen, jonka ostaja ilmoitti tilauksen tekemisen yhteydessä.

Mikäli maksuvaiheessa ilmenee häiriöitä, voit olla yhteydessä PayTrailin kuluttaja-asiakaspalveluun puh. 020 718 1830 (ark. klo 8-19).

Miten lahjakorttia käytetään?

Voit käyttää lahjakorttia kaikissa Mehiläisen lääkärikeskuksissa. Löydät kaikki Mehiläisen lääkärikeskukset tältä sivulta.

Lisäksi voit käyttää lahjakorttia Felicitas Mehiläisen toimipisteissä (Felicitaksen toimipisteet löydät täältä), Hammas Mehiläisen toimipisteissä (Hammas Mehiläisen toimipisteet löydät täältä sekä Fysios Mehiläisen toimipisteissä (Fysios Mehiläisen toimipisteet löydät täältä).

Mistä voin tarkastaa lahjakortin arvon?

Voit tarkistaa lahjakortin arvon asioidessasi Mehiläisen toimipisteessä kassalla tai tarvittaessa asiakaspalvelumme kautta verkkokauppa@mehilainen.fi

Onko lahjakortti käytettävä yhdellä kerralla?

Voit käyttää lahjakortin kerralla tai osissa.

Miten kauan lahjakortti on voimassa?

Lahjakortti on voimassa 12 kuukauden ajan ostohetkestä laskettuna.

Voiko lahjakortin vaihtaa rahaksi?

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.